Sunday, March 10

6:00pm – 8:00pm Registration & Welcome Mixer
Light bites and hors d'oeuvres will be served, no host bar available


Monday, March 11

8:00am Registration
8:40am Welcome & Conference Opening
8:55am Keynote Address: A CALL TO MEN CEO Tony Porter interviews former NFL player Ray Rice
10:05am Break (10 min)
10:15am Courageous Conversations
11:05 Break (15 min)
11:20am Critical Conversations Breakouts:
Critical Conversations - Latinx in Community
Critical Conversations - Men of Color in Community
Critical Conversations - Black Women in Community
Critical Conversations - LGBTQ in Community
Critical Conversations - Native people in Community
Critical Conversations - Asian/Pacific in Community
Critical Conversations - White Allies in Community
Critical Conversations - Survivors in Community
Critical Conversations - The Community (those who choose not to self-identify in any of the others)
12:30pm Lunch Buffet
12:50pm Lunch Keynote
1:50pm Break (15 min)
2:05pm Workshops 1(75 min)
3:20pm Break (20 min)
3:40pm Workshops 2 (75 min)
6:00pm - 8:00pm Self-Led Open Discussions


Tuesday, March 12

8:30am Keynote Address: Rosie Hidalgo, Senior Director of Public Policy for Casa de Esperanza: National Latin@ Network for Healthy Families and Communities
9:30am Break (20 min)
9:50am Workshops 3 (75 min)
11:05am Break (20 min)
11:25am Workshops 4 (75 min)
12:40pm Lunch Buffet
1:15pm Lunch time Call to Action
2:30pm - 3:30pm Closing Plenary